lleida

LA LEY PARA LXS RICXS // LA SOLIDARIDAD PARA LXS REBELDES
SENTENCIA DEL JUICIO PARA 2 DE LES 4 ACUSADES DE USURPACIÓN DEL C.S.O. LA CHISPA

Ahir, 1 de juliol, es va dur a terme una manifestació en rebuig a les noves mesures repressives de privatització de la llibertat que implica la nova “Llei de Seguretat Ciutadana”, coneguda com a Llei Mordassa, a Lleida.

Durant el recorregut, amb un centenar de persones, es varen realitzar diferents actes de protesta en diversos punts, entre ells; els Jutjats de Vigilància Penitenciaria, la seu del PP i la subdelegació del govern. Durant tot aquest recorregut la presència policial va ser constant.

El proper 11 de Novembre de 2011 farà 4 anys que un feixista va assassinar al nostre company Carlos Javier Palomino al metre de Legazpi (Madrid). Nosaltres ni oblidem, ni perdonem, son moltes les morts de companys/es que hem tingut que plorar.

Per tots i totes aquells que han mort a mans del Feixisme, Lleida Antifeixista us convoca a una concentració el proper 11 de Novembre de 2011 a les 19:00h a La Paeria – Ajuntament de Lleida en record als que van morir defensant la dignitat humana.

NO US OBLIDEM, NO ELS PERDONEM!

------------------------

Aquest dissabte 29 d’octubre un grup de joves de Lleida han estat desallotjats de l’edifici situat al carrer Prat de la Riba 87, en el qual es pretenia crear un Casal Popular de Joves al servei del jovent i tota la ciutadania de Lleida.

Divendres, 28 d'octubre de 2011, a les 19:30h. A la Sala d'Actes de la Biblioteca Pública de Lleida

Subscribe to RSS - lleida
Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Contacto  |  Licencias de Programas  |  Ayuda  |  Soporte Económico  |  Nodo50.org